Fırında Tavuk Pirzola (Diyet) nasıl yapılır
diyet fırında tavuk pirzolala tarifi
Fırında Tavuk Pirzola tarifi diyet
Fırında Tavuk Pirzola yapılışı diyet [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Malzemeler Yarım fincan az tuzlu domates salçası
120 gram kemiksiz derisiz tavuk göğsü
2 çorba kaşığı galetu unu
1/4 çorba kaşığı karışık baharat
1 adet yumurta akı
1/4 çorba kaşığı pul biber
60 gram kadar kaşar peyniri rendesi
Hazırlanışı Fırını 250 derecede ısıtın. Tavuğu yıkayıp kuruladıktan sonra çukur bir
kasede baharatlar ve galeta ununa batırın. Yumurtanın akını bir fincanda
çırptıktan sonra galetu unu karışımına batırdığınız tavuğu yumurta
akına batırdıktan sonra tekrar galeta unu karışımına batırın. Sonra,
daha önce yağlanmış olan fırın tepsisine yerleştirin. 15-20 dakika kadar
pişirin. Küçük bir tavada domates salçasının içine kırmızı biber
karıştırarak hafif ateşte ısıtın.